close
CímlapEgyetemi életDupla szakmai siker

Dupla szakmai siker

2022. szeptember 16.

Városmarketing gyémánt díjjal beiskolázási kampányáért, valamint a város és az egyetem marketingjének stratégiai összekapcsolásáért Városmarketing stratégia díjjal ismerték el a Pécsi Tudományegyetem munkáját a Marketing Summit Hungary-en. Az elismeréseket szeptember 15-én a Várkert Bazárban vette át Győrffy Zoltán, a PTE Kapcsolati Igazgatóság (PTE KIG) vezetője, és dr. Hegedüs Réka, a PTE KIG Hazai Beiskolázási Marketing Iroda vezetője.

A Marketing Summit Hungary a Magyar Marketing Szövetség és a marketingszakma egyik legnagyobb edukációs és networking eseménye, a marketing és üzleti döntéshozók szakmai csúcstalálkozója, melyen évről évre növekvő számban a magyar felsőoktatási intézmények is részt vesznek. A megarendezvényen elismeréseket is átadnak:

olyan marketingtevékenységeket ismernek el, melyek szakmailag kifogástalanok, országos szinten kiemelkedőek és előremutatóak.

Egy-egy ilyen címre több száz pályázat érkezik.


A Városmarketing Gyémánt díjra a PTE a Pécsi elemek a PTE hazai beiskolázási kampányában címet viselő anyagával pályázott, melyben ügynökségi partnerként a Ferling PR-ügynökség működött közre.

“A Pécsi Tudományegyetem az egyetlen felsőoktatási intézmény, mely a díjátadón elismerést kapott 2022-ben.

A pályázatunkban is olyan aktivitásokkal neveztünk, melyek Pécs és a Pécsi Tudományegyetem közös marketingjéhez kapcsolódik. Közösen dolgozunk, számos kapcsolódási ponttal - a “Mindenki pécsi akar lenni” szlogentől kezdve a beiskolázás egyéb elemeiben is manifesztálódik a város, ahol az egyetem található. Büszke vagyok arra is, hogy a város és az egyetem összefonódásáért különdíjat is kapott Pécs önkormányzata és a PTE” - mondta el Győrffy Zoltán, a PTE Kapcsolati Igazgatóság vezetője, utalva arra, hogy az elmúlt másfél-két évben a város és az egyetem munkabizottságai közül a marketing bizottság kiemelkedően teljesített.

Felemelő volt átvenni az elismerést” - mesélte dr. Hegedüs Réka, a PTE KIG Hazai Beiskolázási Marketing Iroda vezetője, aki jelezte azt is, hogy Pécsről számos intézmény pályázott és nyert, ezért is lehet a baranyai megyeszékhely a városmarketing nagykövete. Dr. Hegedüs Réka azt is hozzátette:

Az Irány a PTE! Kultúrfeszten, október 14-én mindenki élőben is megtapasztalhatja a város és az egyetem egységét,

hiszen a fesztiválon Pécs és intézményei - a Zsolnay Negyedtől a BIOKOM-ig - is megmutatják a középiskolásoknak, milyen Pécsett, egy izgalmas, pezsgő városban élni és tanulni.”


A PTE KIG Hazai Beiskolázási Marketing Irodának nem ez az első szakmai sikere, tavaly az Irány a PTE!  Kultúrfeszt egy nemzetközi PR-díjat és a hazai legrangosabb PR-díjat is elnyerte, továbbá az esemény weboldala különdíjat nyert az Év Honlapja pályázaton is. Erről bővebben ezen a linken lehet olvasni.

Harka Éva

Harka Éva

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni