close
CímlapEgyetemi életÚjból díjazták a PTE beiskolázási tevékenységét!

Újból díjazták a PTE beiskolázási tevékenységét!

2021. november 19.

A PR Excellence Hungary Awardon, a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) megújult díjának átadóján Arany díjjal jutalmazták issue management kategóriában a PTE pandémia alatti beiskolázási kampányát.

A pályázat célja, hogy megmérettetési lehetőséget adjon minden Magyarországon megvalósított pr-aktivitásnak és szigorúan szakmai és objektív szempontok szerint értékelje azokat. Az MPRSZ célja, hogy a legjobb gyakorlatok bemutatásával és díjazásával követendő példákat állítson a hazai kommunikációs szakma művelőinek. A PR Excellence Hungary Award iránytűként szolgál az olyan kommunikációs kampányok világában, ahol a bizalomépítés, a hitelesség, a hatékonyság és a stratégiai szemlélet a legfőbb szempontok.


Újból díjazták a PTE beiskolázási tevékenységét!

Várnagy Szabolcs, a kampány projektvezetője (Ferling PR) és Hegedüs Réka (PTE Hazai Beiskolázási Marketing Iroda vezetője)
Fotó: MPRSZ

Nagy kihívás volt teljesen az online térbe átültetni a beiskolázási kampányt, melynek sikerességét a felvételizők száma mellett már a nemzetközi kommunikációs szakma is elismerte korábban az IPRA Golden World Awards odaítélésével, mely az egyik legrangosabb díj a PR-esek világában.

Gratulálunk a PTE beiskolázásában résztvevő minden kollégának és a partner cégünknek is, hiszen további díjeső érte a Ferling PR-t is.

Büszkék vagyunk az elért eredményekre, arra pedig különösen, hogy kollégáink folyamatosan dolgoznak az újításokon. Az Irány a PTE Kultúrfeszt és az Irány a PTE app is megújult formában várja majd a hallgatókat rövid időn belül!

 

A díjról készült fotó: Hegedüs Réka, PTE

PTE

PTE

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni