close
Címlap11. Fenntartható városok és közösségekIsmét kinyitja kapuit a Pécsi Sörfőzde!

Ismét kinyitja kapuit a Pécsi Sörfőzde!

A magyar kisüzemi sörfőzdék május 25-én ismét megnyitják kapuikat a nagyközönség előtt a Nyitott Főzdék Napján. Ezen a különleges napon természetesen a Pécsi Sörfőzde is látogatható lesz, a sörkóstolás és vásárlás mellett a sörkészítés folyamatával és alapanyagaival is megismerkedhetnek majd az érdeklődők.

„A Pécsi Sörfőzde egy ikonikus helyszín a városban. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy bárki belépjen a gyár kapuin, és megismerje Magyarország legrégebbi sörfőzdéjét, amire a pécsiek méltán büszkék lehetnek!” – nyilatkozta Popa Luca, a Pécsi Sörfőzde marketing koordinátora, akitől nemrégiben azt is megtudhattuk, hogy májustól bővül a Pécsi Sörfőzde márkaboltjainak száma.
A főzdelátogatások vezetett túrák formájában zajlanak majd az alábbi időpontokban: 9:00, 10:30, 12:00, 13:30, 15:00, 16:30 és 18:00.

A főzdelátogatás részvételi díja: 4.500 Ft/fő, amely tartalmazza a látogatást, a sörkóstolót és egy Pécsi Sörfőzde repoharat is.
Jelentkezni a következő e-mail címen lehet: popal@pecsisor.hu

A kóstoló során az alábbi sörkülönlegességeket lehet majd megkóstolni: Szalon Tiszta Malátás, Pécsi Prémium Lager, Pécsi Prémium Szűretlen Pils, Pécsi Prémium Búza, Pécsi Prémium Barna, Pécsi Prémium Meggy, Pécsi IPA és Szűretlen Szalon.
A nyitott Főzdék Napján 

a Pécsi Sör-terasz is nyitva áll majd, ahol zenei aláfestéssel és helyben sütött pizzával várják egész nap a látogatókat.

A  terasz ingyenesen látogatható mindazok számára is, akik nem kívánnak részt venni a túrákon és kóstoltatáson.

További információért látogassanak el az esemény Facebook oldalára!

Korábban mi is részt vettünk egy látogatáson a Pécsi Sörgyárban, a Pécsi Tudományegyetm Alumni tagjai pedig a sörgyár munkatársai tartottak sörkóstolással egybekötött workshopot tavaly nyáron!

UnivPécs

UnivPécs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni