close
CímlapSportBiciklis élmények várnak!

Biciklis élmények várnak!

2022. augusztus 18.

A PTE MoonBike eheti kihívása a 238 kilométeres Pécs-Budapest táv teljesítése, méghozzá kerékpárral. Ezt természetesen lehet akár több ütemben, szobabiciklin is teljesíteni, egyedül vagy társasággal. A lényeg, hogy mozogjunk! Bár még tombol a hőség, de az elhivatott bringásokat ez sem tántorítja el! Tarts velünk, tekerésre fel! 

Lassan közeleg a MoonBike eheti kihívásának vége, így ismét rácsodálkozhatunk az eddig elért eredményekre, sőt, motivációt meríthetünk ahhoz, hogy ma is tegyünk valamit egészségünkért, például egy jóleső kerékpáros átmozgatás formájában. Tedd a szívedre a kezed: Te mit tettél ma az egészségedért? Még van idő nyeregbe pattanni, és megtenni néhány kilométert. Merre indulnál? Ne felejtsd el felölteni a megtett kilométereidet a MoonBike oldalon!

A szerencsések PTE ajándékcsomagot nyerhetnek!

Az eddigi 1157 feltöltés körülbelül negyede érkezett PTE-s polgároktól - remek hír, hogy ennyi embert sikerült megmozgatni!

Minden korosztály részt vehet a kihívásban! Az adatokból az is látszik, hogy a szép helyeken különösen motiváló a biciklizés: a Balaton, Budapest és környéke, valamint Pécs és környéke vezeti a hazai népszerűségi listát, míg a külföldi feltöltések legnagyobb számban Prágából, Eszékről, valamint Grado és környékéről érkeztek.

Továbbra is várjuk a feltöltött kilométereket »

Legyél Te is a MoonBike közösség tagja! »

A biciklizés egészségpszichológiai szempontból »

Tóth Mariann

Tóth Mariann

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni