close

Csatlakozz a Légióhoz!

Toborzó napot tart a Stadion utcai PEAC pályán szeptember 11-én a Pécs Legioners.  Kortól és testalkattól függetlenül várnak mindenkit, akit érdekel, milyen az amerikai focisták élete.

Bakos Tibor, a Pécs Legioners elnök elmondta, hogy toborzás nyilvános, bárkit szívesen látnak testalkattól, mérettől, és minden egyébtől függetlenül.
„A cél, hogy a jövő évi egyetemi kupanapon ne minimális létszámmal kelljen kiállnunk, hanem legyen egy nagyobb létszámunk, amiből jobban tudunk gazdálkodni, és jobb eredményt tudunk elérni” – hangsúlyozta Bakos Tibor

A csatlakozáshoz nem szükséges előképzettség, hiszen az amerikai foci egy jól és könnyen tanulható sport, egyedül akarat kell hozzá.

Az edzések átlagosan hetente kétszer, hétfőn és szerdán este héttől két órában zajlanak majd ugyancsak a PEAC pályán,

a hallgatóknak pedig kartól függően lehetőségük van kredites tantárgyként is felvenni ezt a sportot.
A következő Amerikai Futball Kupanap nagy valószínűséggel tavasszal várható, ez azonban a most ősszel újjáalakuló MEFS vezetésének azon döntésétől függ, hogy felveszik-e az amerikai focit a MEFOB sportágai közé. Ezt követően fog dönteni a szövetség arról, mikor rendezik meg a következő egyetemi kupanapot.

„Az egyetem sportirodájával közösen nagyon szeretnénk, hogy a rendezvény MEFOB rendezvénnyé alakuljon át. Amennyiben ez sikerül, akkor a PTE Sportirodájának vezetőjével, Hári Józseffel történt egyeztetés alapján szeretnénk, ha az elkövetkezendő öt évben a rendezvényt itt Pécsen rendeznék meg” – mondta a Pécs Legioners elnöke.
A toborzó Facebook eseményének leírásában elérhető egy regisztrációs link, amelyet

annak is érdemes kitöltenie, aki szeptember 11-én nem tud résztvenni a programon, lehet ugyanis jelezni, ha valaki később szeretne csatlakozni,

ez ilyen jelentkezőkkel később elektronikus formában veszik majd fel a kapcsolatot.
Bakos Tibor azonban arra is felhívta a figyelmet, minél később csatlakozik be valaki, annál nehezebben tud felkészülni a megmérettetésekre.

 

UnivPécs

UnivPécs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni