close

Planet Budapest 2023

A Pécsi Tudományegyetem, Magyarország Legzöldebb Egyeteme második alkalommal vesz részt Közép-Európa legnagyobb fenntarthatósági eseményén. A PTE standján az öt napos rendezvényen bemutatkozik többek között a Zöld Egyetem Program, a Megújuló Energiák Nemzeti Laboratórium, a Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet, valamint a DRYVER projekt is. Az érdeklődők az interaktív Green Aura terepasztalon Pécs és a PTE energiahatékonysági és klímavédelmi fejlesztéseivel ismerkedhetnek, interaktív eszközökkel, a kiterjesztett valóság segítségével. 

A rendezvényt szeptember 27. és október 1. között rendezik a budapesti Hungexpon, Az egyedülálló, 100 százalékban újrahasznosítható standokkal berendezett kiállításon szakmai, üzleti és edukációs programokon keresztül kaphatnak kézzelfogható megoldásokat bolygónk sérülékeny rendszerének helyreállításához az érdeklődők.

Az idei évi Planet Expó fókuszában az élelmiszer áll,

amelyet az esemény a lehető legteljesebben jár körül az ellátás biztonsága, az egészséges, fenntartható étkezés és életmód, a fenntartható mezőgazdaság területén. 

Bővebben a programról: https://planetbudapest.hu

UnivTV

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni