close
CímlapKultúraEzt is elviszed magaddal?

Ezt is elviszed magaddal?

2021. július 08.

Time Machine névvel indult zenei sorozat a PTE Nemzetközi Igazgatóságának International Spring című rendezvénysorozata keretében. Beck Zaza és Ligeti Gyuri vették sorra a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas, kilencvenes évek zenéit. Aki a strandon szeretné hallgatni, a PTE Spotify csatornáján ezt is megteheti.

„A tél folyamán Beck Zolival egy másik program kapcsán beszélgettünk és szóba került, hogy öccsének, Zazának van egy csodálatos kazettagyűjteménye. Ez adta a szikrát.” –mondta Szabó Attila, a PTE Nemzetközi Igazgatóságának munkatársa.

A műsorban a szűk időkeret miatt csak kevés zenét tudtunk prezentálni – folytatta Szabó – ezt próbáljuk orvosolni a zenei listával, ahova nagyjából 50-50  számot válogattunk össze.  Ami a műsorban hallható volt, azt természetesen tartalmazza a számlista is.
60-as évek
70-es évek
80-as évek
90-es évek

A témával korábban két cikkben is foglalkoztunk:
Time machine 4 évtized 4x másfél órában
Időutazás zenével

Nemzetközi Igazgatóságának munkatársa azt is elmondta, hogy ősszel folytatódik a sorozat: a korábbi szériát lezárva Beck Zaza és Ligeti Gyuri a legjobb zenéikből egy fergeteges bulit fog prezentálni, emellett elindítanak egy tánczenei sorozatot is, melynek fő közreműködője Havasréti József lesz.

Balogh Robert

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni